Pentru prima dată, am introdus conceptul de echipe, dând colegilor noștri oportunitatea de a-și uni forțele și cunoștințele în căutarea cunoașterii colective. Astfel, departamentele s-au transformat în echipe de cinci persoane, fiecare echipă având libertatea de a-și alege un nume care să reflecte esența și spiritul lor.

 

Cu entuziasmul în inimă și dorința de a depăși provocările împreună, fiecare echipă și-a desemnat un lider puternic și inspirator. Acești lideri au avut misiunea de a ghida echipa și de a-i reprezenta în finală. Cu viziunea lor strategică și abilitățile de organizare, acești lideri s-au asigurat că toți membrii echipei contribuie la maximul potential.

 

Pe parcursul lunii, fiecare echipă și-a unit forțele pentru a aborda cu succes cele trei sesiuni provocatoare de cunoaștere. De la dezbaterea în căutarea răspunsurilor corecte, până la testarea cunoștințelor în practică, membrii echipelor au fost implicați într-un proces de învățare sinergic și distractiv. În fiecare săptămână, echipa și-a trimis imagini captivante și inspiraționale, arătând cum lucrează împreună, dincolo de granițele departamentelor lor.

 

Ultima săptămână a lunii a adus cu sine cea mai așteptată etapă – marea finală. Echipele s-au pregătit , iar liderii lor au fost pregătiți să le reprezinte.

 

Eforturile tuturor echipelor au fost răsplătite pe măsura. Pe lângă premiul principal o iesire cu intreaga echipa, acordat echipei de pe locul I, și celelalte echipe s-au bucurat de recompense atractive pentru efortul lor de excepție.

 

Cum au dat colegii noștri lovitura: