Ce este Smart Competition?

Un beneficiu creat pentru comunitatea stelarilor, special creat pentru a încuraja și sprijini dezvoltarea profesională și personală a colegilor noștri. În cadrul acestei competiții, stelarii sunt invitați să răspundă la trei provocări săptămânale, axate pe diverse domenii de interes, cum ar fi: IT, cultura generală, logica și dezvoltarea personală.

 

De unde a pornit povestea?

Competiție isteță a luat naștere sub forma unor provocări de logica trimise de către Directorul General către întreaga comunitate. Ceea ce a început ca o inițiativă modestă a avut un impact uluitor, capturând atenția colegilor și inspirându-i să exploreze domenii diverse și captivante. Mai apoi, această competiție internă a devenit o poveste de succes remarcabilă, evoluând la un nivel cu totul nou, care să implice evenimente lunare, articole săptămânale și premii atractive.

 

 

Capitolul 1: Provocările încep

Totul a început cu un simplu e-mail trimis de către Directorul General Bogdan Tudor către toată comunitatea. Acest e-mail conținea trei provocări intrigante și diverse din domeniile cultura generală, IT, logica și dezvoltarea personală. Colegii au fost încurajați să participe și să-și pună mintea la contribuție pentru a răspunde la întrebări și a-și testa limitele.

 

Capitolul 2: Succesul uluitoarelor răspunsuri

Răspunsurile au depășit orice așteptare! Colegii au dat dovadă de creativitate, cunoștințe vaste și pasiune pentru învățare. Întrebările au generat un interes deosebit, iar e-mailurile pline de întrebări au început să curgă. Acest feedback pozitiv l-a determinat să extindă competiția și să trimită provocări săptămânale.

 

Capitolul 3: Transformarea competiției

Odată cu creșterea popularității, competiția s-a transformat într-un eveniment lunar. Aveam cadrul potrivit pentru desfpășurarea competiției și colegii de la OptimumDesk au adăugat funcționalități noi în modulul Eventee care să faciliteze Smart Competition.

Colegii s-au unit într-o căutare continuă a cunoașterii și dezvoltării personale. În fiecare lună, competiția aduce provocări tematice, care îi fac pe stelari să descopere subiecte noi și fascinante.

 

Capitolul 4: O Evoluție Remarcabilă

Pe măsură ce competiția a continuat să se dezvolte, o data cu cadrul potrivit, s-a adăugat un element suplimentar pentru a amplifica interesul – articolele săptămânale. Participanții au început să-și împărtășească cunoștințele și perspectivele într-un mod captivant și informativ, încurajând dezbaterea și învățarea reciprocă.

 

Capitolul 5: StarTechCoin si drum catre finala pentru stelari

Pe măsură ce spiritul competitiv s-a amplificat, a luat naștere momentul mult așteptat – finala Smart Competition. Cei mai buni dintre cei mai buni s-au confruntat într-o luptă intelectuală palpitantă, în care cunoștințele, strategia și determinarea au fost puse la încercare.

Înveți, te implici, răspunzi și acumulezi  StarTechCoin pe care îl poți converti și obține o experiență, un voucher sau un echipament.

 

Competiția isteță a devenit un eveniment așteptat cu nerăbdare, care a transformat dezvoltarea profesională într-o aventură distractivă și înviorătoare. Cu fiecare provocare, articol și premiu, colegii continuă să exploreze lumea vastă a cunoștințelor, construind o comunitate mai puternică și mai încrezătoare în propriul potential, vor căpăta noi abilități, își vor lărgi orizonturile și vor trăi o experiență captivantă.