Din căldură, pasiune, energie și dorință, StarTech Team a introdus cursuri de dans. Aceste activități nu numai că promovează un stil de viață activ, dar și încurajează exprimarea creativă și dezvoltarea abilităților de dans.

 

Stelarii au ocazia să învețe diverse stiluri de dansuri latino, cum ar fi salsa, bachata și kizomba, sub îndrumarea unor instructori profesioniști. Cursurile de dansuri latino sunt o modalitate minunată de a-și exersa coordonarea, de a crea conexiuni și de a-și îmbunătăți încrederea de sine într-un mod distractiv și plin de entuziasm.

 

Pentru a celebra diversitatea culturală și pentru a învăța unii de la alții, se organizează și cursuri de dansuri populare. În cadrul cursurilor, angajații sunt încurajați să aducă în sala de dans tradiții populare din zonele lor de origine. În acest context, relațiile interculturale se întăresc, iar încrederea și respectul reciproc cresc semnificativ.

 

 

În spatele fiecărei mișcări și fiecărei expresii dansante se află dorința noastră de a aborda ritmul vieții într-un mod unitar și armonios. La StarTech Team, credem cu tărie că prin îmbrățișarea diversității și cultivarea spiritului de echipă, putem fi mai puternici în fața provocărilor și mai creativi în realizarea proiectelor noastre tehnologice.