🎉 La evenimentul „Tradiții și Datini de Sărbătorile Pascale” organizat de echipa StarTech, am avut o experiență de neuitat! Invitația lansată pe rețelele de socializare ne-a prins pe toți cu entuziasm, căci ce poate fi mai autentic și apropiat de sufletul nostru decât să ne întoarcem la tradițiile din copilărie?

 

Evenimentul ne-a oferit o oportunitate minunată de a ne reconecta cu bucatele tradiționale și cu preparatele iubite din sărbătorile pascale. Anul acesta, ne-am concentrat asupra pregătirii cozonacului pufos și aburind, cu umplutură de cremă și nucă. Pentru a face acest moment și mai special, am avut alături un invitat special, Raluca Popa, care ne-a îndrumat în pregătirea „dolofanilor” – cozonacii noștri fermecați.

 

Am experimentat bucuria de a petrece timp în bucătărie, învățând pas cu pas cum să obținem cozonaci delicioși și frumosi. Și pentru că tehnologia face parte din viața noastră zilnică, am avansat și mai mult în această experiență, transmițând online momentele noastre pline de savoare pentru cei care au preferat să rămână alături de familie.

 

După ce am pregătit cozonacii, a urmat momentul așteptat cu nerăbdare – degustarea și desemnarea „Cozonacului Cozanacilor”. Atmosfera a fost una plină de veselie și râsete, iar fiecare cozonac a fost savurat cu drag și bucurie.

 

Am remarcat o conexiune frumoasă între IT-iști și cozonaci. La fel cum IT-iștii pot crea proiecte de succes cu ajutorul echipei StarTech Team, așa cum am reușit să pregătim cozonaci delicioși în bucătăria noastră, cu sprijinul Ralucăi Popa și al întregului nostru echipaj. Cu ambiție, curiozitate și bucuria de a face bine în jurul nostru, am reușit să aducem la viață această experiență minunată.

 

Mulțumim cu drag Ralucăi Popa-Monica pentru îndrumarea sa generoasă în bucătărie și întregii noastre echipe pentru energia și entuziasmul creat! A fost cu adevărat o sărbătoare plină de tradiții și momente deosebite, și suntem recunoscători că am putut trăi aceste clipe împreună.

 

 

Așadar, sărbătorile noastre au fost minunate și pline de autenticitate, iar acum ne așteaptă noi provocări și aventuri în compania echipei noastre StarTech. Suntem dornici să învățăm, să explorăm și să ne bucurăm de tot ceea ce ne aduce viitorul!