Avem o nouă colegă la HR, iar pentru a o cunoaște mai bine și a afla care sunt obiectivele ei în compania noastră,    i-am luat un interviu, pe care vă  invităm să-l citiți mai jos!

 

1. În primul rând, bine ai venit în echipa noastră! Te rugăm să te prezinți și să ne spui câte ceva despre tine.
Numele meu este Ionela Ispas, sunt de profesie psiholog și sunt pasionată de tot ce înseamnă „resursa umană”.
Iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac și consider că nici un lucru pe care îl faci cu pasiune, cu plăcere, nu are cum să iasă prost!
Motto-ul meu este: „faptul că nu pot face totul, nu este o scuză pentru a nu face nimic”. Este motto-ul pe care l-am preluat de la organizația în care am făcut prima dată voluntariat și îmi dau seama cât de actual este de fiecare dată cand interacționezi cu oameni care, fie își găsesc tot timpul scuze pentru a nu se implica în nimic, fie își dedică tot timpul lor unor cauze în care chiar cred.

 
2. Ce background prefesional ai? Ai mai lucrat în domeniul IT?
Vin cu un background atât teoretic, cât și practic din zona de psihologie clinică, psihologie organizațională și resurse umane; dar și cu background de profiling. Ceea ce-mi permite să fac o evaluare rapidă a personalității interlocutorului, fără a fi nevoită să apelez la diferite teste, mai ales când timpul este limitat.
Cu domeniul IT am interacționat destul de mult pe partea de recrutare. Am avut proiecte cu foarte multe multinaționale, care aveau nevoie să își acopere pozițiile vacante din departamentele de IT. În felul acesta, am descoperit că este un domeniu fascinant, mai ales din punctul de vedere al resurselor umane. Am descoperit, contrar aparențelor, că și cei cu formare profesională în domeniul tehnic pot avea partea de soft skills destul de dezvoltată. Ba mai mult, chiar și aici, diferența este dată de latura aceasta.

 

3. Din puțina interacțiune cu Class IT, în timpul recrutării, ce ți-a plăcut la compania noastră?
Mentalitatea.
Modul în care vă raportați la oameni.
Profesionalismul vostru.
Cultura organizațională pe care ați dezvoltat-o.
Realismul cu care priviți lucrurile.
Îmi place să vad că se merge foarte mult pe partea de potențial și credeți în capacitatea oamenilor de a fi mai buni, de a-și descoperi chiar ei potențialul și de a deveni cea mai bună variantă a lor.

 
4. Ce îți place să faci în timpul liber? Ce hobby-uri ai?
Poate sună ciudat, dar mie îmi place să învăț, chiar și în timpul liber. Merg la diverse cursuri și evenimente care consider că mă pot ajuta și sustin și eu, la rândul meu, anumite cursuri care să-i ajute pe alții în carieră sau în viața personală. Bineinteles că îmi rezerv și timp pentru cei dragi, pentru că și de acolo îmi iau energia.:)

 

5. Ce îți dorești să realizezi în echipa noastră, ce obiective ți-ai propus?
M-am alăturat echipei Class IT de curând și am de gând să stau mult timp împreună cu voi și, treptat, să ajung la cel mai înalt grad in Class IT. Abia aștept să fiu și eu înrolată! Vreau să fiu un partener pe termen lung și, împreună, să facem colegii fericiți, motivați, iar Class IT să devină prima pe lista angajatorului preferat! 🙂

 

Untitled-3