1. Cum a fost această perioadă pentru tine, din punct de vedere profesional?

Saptamana trecuta tocmai s-au implinit 5 ani de cand fac parte din ”echipaj “ si pot spune ca fiecare zi in Class IT este, in continuare, o provocare. Provocarea de a oferi servicii de calitate. Clientii, implicit oamenii care se bazeaza pe serviciile oferite de noi te citesc dincolo de ceea ce spui. Apreciaza faptul ca esti concis, determinat, profesionist, pe de alta parte, ei vad si cum raspunzi cerintelor lor. Dinamica este foarte importanta si intr-un astfel de mediu rezultatele creeaza increderea lor in ceea ce oferi. Din punctul acesta de vedere, pot spune ca, profesional, vorbind evoluez in fiecare zi.

 

2. Ce te-a motivat sa atingi performanta din acest moment?

Aceasta este o intrebare grea:). Cred, in primul rand, ca treaba cu motivatia este ca si in sport, nu esti tot timpul motivat. Uneori esti mai motivat, alteori mai putin. Motivatia este un lucru pe care il cultivi, adica stii sa te autosugestionezi atunci cand esti mai putin motivat, cauti sa ai niste rezultate de succes, mai mici sau mai mari, astfel incat ele sa te conduca catre lucrurile la care aspiri. Eu, ca persoana, sunt competitiv, deci asta ma motiveaza intr-un fel, in sensul in care doresc sa ma afirm prin rezultatele muncii mele si pur si simplu imi place ceea ce fac.

 

3. Care a fost cea mai mare provocare intalnita pana acum in Class IT?

 Asa cum spuneam, provocarea este ceea ce caracterizeaza lucrul in mediul IT, care reprezinta o arie atat de dinamica, in continua dezvoltare. Apar tot timpul noi tehnologii, noi cerinte si, daca vrei sa fii bun in ceea ce faci, trebuie in permanenta sa investesti timp pentru a cunoaste la cel mai bun nivel noutatile care apar. Cea mai recenta provocare s-a intamplat recent, este aceea de a prelua rolul de Auditor IT.

 

4. Cum te-a ajutat compania noastră și mediul de lucru să evoluezi?

Compania, mediul de lucru, serviciile oferite clientilor in fiecare zi, lucrul in echipa, toate acestea m-au ajutat sa ma adaptez in mod constant situatiilor nou aparute, ceea ce a condus automat la o evolutie atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

 

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui sublocotentent stelar aflat la inceput de drum?

Cel mai important sfat pe care l-as putea da este acela de a nu-i fi frica de obstacole si de a lupta pentru visurile lui. Nu exista niciun segment economic in care sa se poata lucrea fara IT. Facand o cariera in IT, poate ajunge foarte departe, depinde foarte mult sa ii placa ceea ce face.

 

valentin