În Class IT, avem propriul set de reguli după care ne ghidăm când alegem noii cadeți, luând în considerare numeroși factori-căutăm stele în devenire și acesta ar fi unul dintre factori. Punem accentul pe seriozitate, implicare și orientarea către client.

 

Toate acestea sunt în strânsă legătură cu atitudinea unui om fără de care, însă, se subînțelege, nu se poate vorbi despre o posibilă colaborare. Class IT este una dintre companiile care oferă posibilitatea celor pregătiți în domeniul IT să își dezvolte cunoștințele cu rapiditate la bordul Star Tech Academy, programul stelar în urma căruia proaspeții absolvenți pornesc la drum alături de profesioniștii din firmă.

 

Pentru echipa Star Team, productivitatea este întotdeauna rezultatul angajamentului pentru excelență, planificare inteligență și efort concentrat.

 

Ne dorim să avem la bordul navei noastre colegi serioși care să mențină spiritul productiv al echipei, de aceea nu ne limităm prin selecția exclusivă a celor mai bine pregătiți, ci alegem deseori să încurajăm evoluția acolo unde talentul și potențialul sunt deja existente.

 


POR_4340 POR_4347