1. Cum a fost această perioadă pentru tine, din punct de vedere profesional?

A fost o perioada foarte buna pentru mine, in care am invatat multe lucruri noi si voi continua acest demers si in viitor. Am venit la Class cu dorinta de a invata, de a ma dezvolta si, nu in ultimul rand, sa reusesc sa aplic aici tot ceea ce acumulez la nivel de cunostinte.

 

2.Ce te-a motivat sa obtii rezultatele din prezent?

In primul rand, ma motiveaza posibilitatea de a avansa, imi doresc sa invat cat mai mult si sa cresc, pentru ca in Class IT asta am descoperit, o crestere profesionala.  De asemenea, un aspect important il reprezinta colegii, sunt persoanele care ma sustin in fiecare zi si care imi mentin motivatia dorita.

 

 3. Care a fost cea mai mare provocare intalnita pana acum in Class IT?

In Class IT am descoperit o infrastructura diferita, echipamente noi, mai avansate fata de cele cu care eram obisnuit si cu care lucram. Tocmai de aceea si efortul depus trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor.

  

4. Cum te-a ajutat compania noastră și mediul de lucru să evoluezi?

 Sunt de putin timp in companie, dar am reusit sa ma acomodez si sa invat foarte multe lucruri noi si constructive. Bogdan C. este persoana, care, de fiecare data mi-a explicat ceea ce trebuie sa fac pentru a rezolva orice situatie critica.

 

5Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui sublocotentent stelar aflat la inceput de drum?

Sa invete de la inceput si cand crede ca a invatat destul, sa descopere altceva si sa invete in continuare.

 

Stefan-G.