Motivarea presupune mult mai mult decât determinare. Dacă vrem ca starea de motivare să fie una de durată, este nevoie să creăm o cultură organizațională care să ofere mixul potrivit de provocare, apartenență, feedback, recompense, constrângeri și multe alte elemente. Class IT mereu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, reușind tot timpul să ofere angajaților un mediu de lucru fain și relaxant.

 

Știm faptul ca feedbackul este un element de importanță în procesul de motivare atât pentru fiecare angajat în parte, cât și pentru dezvoltarea armonioasă a echipelor, tocmai de aceea managerii de departament sunt mereu pregătiți, aducând un plus valoare comunicării eficiente.

 

De asemenea, oamenilor le place să aibă sentimentul că aparțin unei echipe, le place să lucreze în armonie şi să colaboreze cu alţii. În Class IT, managerii se află într-o permanentă căutare de modalități prin care să creeze în rândul angajaţilor sentimente de bucurie, de satisfacţie şi dorința de colaborare. Practic, succesul nostru depinde foarte mult de munca depusă.

 

Prin urmare, lucrul cel mai important pe care îl încurajăm pentru motivarea angajaților este de a le da sentimentul că munca lor este semnificativă. Încrederea colegilor noștri sporește munca de aliniere a valorilor companiei cu obiectivele individuale, fapt ce reprezintă un vădit efort constructiv pentru întreaga companie Class IT.

POR_3174