Ionuț este colegul nostru de la Sales, iar în această săptămână a acceptat să ne ofere un interviu despre experiența sa în Class IT, chiar dacă este la început de drum în compania noastră.

 

1. Cum a fost această perioadă pentru tine, din punct de vedere profesional?

Sunt alaturi de Class IT de aproape trei luni. Iar despre aceasta perioada pot spune multe, insa comprim totul intr-un cuvant: provocare. A fost o provocare fiecare zi petrecuta in companie, din toate punctele de vedere!

 

2. Ce te-a motivat sa obtii rezultatele din prezent?

Dorinta intriseca si motivatia personala de a face lucrurile intr-un mod echilibrat. Obisnuiesc sa fiu o persoana proactiva si mereu cu un pas inaintea asteptarilor.

 

3. Care a fost cea mai mare provocare intalnita pana acum in Class IT?

Adaptarea la “stilul Class IT”, pe care-l practica o parte semnificativa din companie. Avem o  cultura organizationala proprie si bine definita. Este chiar un element motivational cu care ne mandrim  de fiecare data cand avem ocazia.

 

4. Cum te-a ajutat compania noastră și mediul de lucru să evoluezi?

Testandu-mi limitele acceptarii, ale compasiunii, dar, mai ales, ale rabdarii. In business sunt multe situatii critice cu care te confrunti, insa proactivitatea si perseverenta sunt esentiale in drumul care reusita.

 

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui sublocotentent stelar aflat la inceput de drum?

Probabil ca in cazul oricarui inceput de drum, i-ar fi util daca ar avea zero asteptari sau cat mai apropiate de zero. Astfel incat sa poata primi cu deschidere fiecare experienta noua.

 

IONUT-T.