Duminică, 29 mai, Class IT a participat la Bravo, România, unde Star Team a demonstrat că IT-iștii sunt speciali și că au abilități nebănuite, dincolo de cele tehnice!

 

11 colegi au făcut cea mai tare echipă pentru a susține o cauză umanitară și au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i susține pe Maria și pe Tudor, cei pentru care au luptat în această competiție!

 

S-au antrenat intens, s-au implicat la maximum și și-au depășit propriile limite pentru a oferi un adevărat spectacol pe scenă, cu multă energie și bucurie! Felicitări colegilor noștri pentru tot efortul depus în susținerea unei cauze sociale și pentru că au reprezentat atât de bine Class IT și cultura noastră organizațională !

Ați fost la înalțime, iar prestația voastră a fost remarcabilă! Suntem mândri că ați arătat o altă față a IT-ului românesc, care nu se reduce doar la calculatoare! Bravo, Star Team!

Mai jos, vă invităm să urmăriți spectacolul  oferit de echipa noastră și povestea familiei pe care au susținut-o:

 


 

Cauza susținută de Star Team: Povestea lui Tudor a smuls lacrimi! Fost dansator, și-a pierdut un picior, nu și speranța! Pentru el, echipa IT-iștilor a făcut show!

 

5 articol(e)

Sursă foto și video: Antena 1