1.Te afli in pozitia de Cadet Stelar in echipa Star Team. Cum poti descrie in cateva cuvinte ceea ce ai regasit aici?

In calitate de cadet Stelar in cadrul Class IT, am gasit o echipa frumoasa, unita si dispusa sa te ajute cu toate task-urile care iti sunt atribuite si care iti raspunde la orice intrebare din domeniul IT si nu numai :).

 

2. Care e primul lucru care ti-a atras atentia, din primele zile in cadrul Academiei?

Cum am spus si mai sus, cel mai important aspect in experienta mea de pana acum din Class IT este disponibilitatea managerilor si, de fapt, a tuturor membrilor Star Tech Team de a te ajuta si de a iti rapunde la fiecare intrebare, fie ca este vorba de o intrebare personala sau de o dificultate intampinata in ceea ce invatam in cadrul Academiei.

 

3. Ce reprezinta pentru tine experienta Star Tech Academy?

Experienta in Academie de pana acum este una surprinzator de placuta, cel mai important aspect este capacitatea trainerilor de a explica elemente tehnice  pe intelesul tuturor.

 

4.Care a fost cea mai mare provocare intalnita pana acum in Class IT?

Este o provocare continua, este spiritul si mentalitatea Star Tech Team-ului de a invata cat mai multe lucruri in fiecare zi, de a te dezvolta personal si de a-ti depasi limitele si orizonturile impuse.

 

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui cadet stelar, din Academia IT, aflat la inceput de drum?

Sfatul meu este sa lase grijile si limitele la accederea in Academia Star Tech, sa absoarba cat mai multe informatii pe cat posibil si sa se pregateasca sa faca parte din cea mai buna echipa din galaxie!

 

Gabriel-Mihailescu