1. Ai facut trecerea de la cadet stelar la sublocotenent. Cum a fost aceasta perioada pentru tine, din punct de vedere profesional?

Datorez totul colegilor mei deoarece m-au indrumat atunci cand nu aveam nicio solutie. A fost o experienta placuta si nu regret nimic.

2. Care e prima amintire care iti vine in minte, din primele zile in cadrul Academiei?

Voi raspunde cat se poate de sincer: in primele zile din cadrul Academiei, am fost la o interventie, aparent usoara (de instalat o statie, de facut un upgrade si de setat politica de backup). Stiu ca pare destul de usor, desi am primit toate credentialele de catre Ciprian, cand am ajuns in locatie, surpriza! Credentialele au fost schimbate,  dar intr-un final am reusit sa rezolvam situatie alaturi de inca 2 cadeti si totul s-a sfarsit cu bine.

3. Ce a reprezentat pentru tine experienta Star Tech Academy?

Pentru mine, Star Tech Academy a reprezentat o experienta foarte placuta. Combinatia intre munca pe teren si cea de birou, tot felul de situatii la care am fost expusi cu diverse tipuri de persoane. Totul a fost superb in cadrul Academiei, pentru ca datorita ei stiu unde am goluri si pe ce trebuie sa ma axez.

4. Care a fost cea mai mare provocare intalnita pana acum in Class IT?

Provocarile vin constant. Datorita lor evoluam in continuare. Cea mai mare provocare in momentul de fata este sa ajung la nivelul colegiilor mei desi inca sunt la inceput de drum.

5. Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui cadet stelar, din Academia IT, aflat la inceput de drum?

Sa nu renunte! Sa se documenteze, sa caute si niciodata sa nu ii fie frica sa ceara ajutorul colegilor cu mai multa experienta.