Ești deja de 10 luni în echipa noastră. Ai pornit din Academie și acum ești in Field Operations. Cum ai descrie evoluția ta în companie? Ce te-a ajutat să evoluezi?
Evoluția mea în companie este constantă. Sunt în continuare pe un trend ascendent. Cel mai mult m-a ajutat mediul, mai precis colegii de echipă și managerii.

 

Care a fost cea mai mare provocare, cel mai mare hop peste care ai trecut?
M-am angajat în companie prin intermediul Academiei, programul nostru de training de noi Locotenenți IT. Practic, la început, nu știam nimic. Știam să instalez un Windows, deci practic nimic, oricine poate face asta. Am luat totul de la zero și într-un timp, zic eu, scurt, am ajuns într-o poziție apreciată. Eu am avut mult de recuperat față de colegii mei mult mai experimentați în domeniul IT.

 

La clienți m-am adaptat ușor pentru că sunt genul care nu stau: alerg, fac treabă, nu pierd timpul și atunci clientul vede interesul și implicarea. Acest lucru contează foarte mult.

 

Spui că ai pornit de la zero și ai evoluat mult. Ce sfat sau recomandare i-ai da unui nou coleg aflat la început de drum în carieră sau în companie?
Este foarte simplu, doar două cuvinte: implicare și muncă. Prin muncă și implicare te dezvolți tu mai întâi și rezultatele și recompensele vor veni cu siguranță apoi.

 

Ce îți place acum cel mai mult în munca pe care o faci?
Cea mai frumoasă parte a muncii este că mereu ai ceva de învățat, ai mereu diversitate și nu poți să te plângi că este prea multă monotonie.

 

În plus, ai în spate o echipă dispusă să te ajute oricând.

 

Dă-mi un exemplu de două trăsături ale tale: una care te ajută mult în ce faci și alta care-ți pune bețe în roate și ai vrea să o schimbi.
O trăsătură foarte importantă care mă ajută este seriozitatea. Dacă mă pun să fac ceva, fac, nu las lucrurile în aer. Iar acest lucru te ajută peste tot în viață, nu doar în companie.

 

Aș vrea să schimb răbdarea, să am mai multă răbdare. Să nu mă mai enervez atât de repede. Asta aș vrea să schimb ușor-ușor, îmi dau seama că nu se poate peste noapte.