Space, the final frontier

 

Popcornul, distracția și un film bun au fost atracțiile evenimentului care a avut loc vinerea trecută. Alături de echipa stelară, invitații au regăsit „Dincolo de infinit„ valorile noastre organizaționale prin vizionarea celei mai recente ecranizări a seriei Star Trek. Proiecția filmului a avut loc la Movieplex Plaza România, locație primitoare și ușor accesibilă.

 

”In the vastness of space, there’s only yourself, your ship and your crew.”

 

Publicul a început să sosească în număr cât mai mare în jurul orei 19:20 și au fost conduși de către membrii echipajului stelar care abia mai făceau față celor peste 120 de invitați. Privită din ansamblu, coada de la popcorn se întindea până la scările principale de acces, însă staff-ul Movieplex s-a mobilizat și nu au existat întârzieri. Sala în care a avut loc proiecția a fost pe măsura evenimentului, încăpătoare, cu o capacitate de 210 locuri, special aleasă pentru a asigura o vizionare optimă.

 

Cpt. Kirk: ”Let’s make some noise!”

 

Filmul a început cu precizie la ora 20:10, având o sală plină și curioasă de noile aventuri ale căpitanului Kirk și ale navei USS Enterprise. Efectele speciale folosite în film au fost remarcabile iar sunetul s-a propagat în sală la viteză warp maximă. Acțiunea filmului a fost bine structurată, astfel încât momentele calme au fost destul de rare.

La sfârșitul filmului, publicul a oferit un feedback pozitiv și ne-a asigurat că a fost un eveniment foarte reușit, unde toată lumea s-a simțit bine!

 

Long live and prosper!

 

6 articol(e)