Salut Dan și felicitări pentru că ai evoluat extrem de rapid în echipa noastră! De cât timp faci parte din StarTeam și cum a fost această perioadă pentru tine?

A fost o perioadă cel puțin ”challenging” în care am dezvoltat aplicații iOS. Curând voi împlini 3 luni în cadrul companiei. Ceea ce mi-a plăcut la Class IT a fost că este formată dintr-o echipă tânără, unită și competitivă. Colegii m-au ajutat să mă integrez rapid.

 

Care este prima amintire care îți vine în minte, din primele zile petrecute în cadrul companiei?

Nu îmi aduc aminte, a trecut mult timp (glumesc). Îmi aduc aminte inscripțiile de la intrare: ”Pășește cu încredere…”, care m-a încurajat și mi-a dat încredere că urmează să fac parte dintr-o echipă motivată.

 

Care a fost cea mai mare provocare întâlnită până acum în Class IT?

Cea mai mare provocare a fost atunci când a trebuti să adaptez funcționalitatea și designul unei aplicații într-un timp foarte scurt: a trebuit să adaug un nou ecran de logare, să modific întregul layout etc.

 

Ce îți place acum cel mai mult în munca pe care o faci?

Am de învățat mereu lucruri noi. Fiecare aplicație de mobil reprezintă o nouă provocare: cum să arate cât mai bine aplicația, dar în același timp să fie utilă și ușor de utilizat.

 

Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unor cadeți stelari aflați la început de drum?

Sfatul meu este acela ca la început de drum să încerce să se implice cât mai mult, să fie atenți la detalii, să asculte sfaturile locotenenților și celorlalți membri ai echipajului.