MERGEM CU ÎNCREDERE ACOLO UNDE NU A MAI FOST NIMENI ÎNAINTE

 

Performanţa este o realizare deosebită, iar echipajul StarTechTeam este pro-activ şi complet dedicat scopului companiei. Indiferent de departamentul în care activează, locotenenții, comandanții și căpitanul reușesc să fie fruntaşii galaxiei IT, motiv pentru care încercăm să ne depăşim limitele şi să ne aflăm întotdeauna în competiţie cu noi înşine. Feedback-ul mai mult decât pozitiv al Amiralilor noștri ne-a făcut să ne întrebăm: ce ne definește pe noi și cu ce suntem diferiți?

 

Baza StarTechTeam

Un membru StarTechTeam are la bază următoarele elemente: Gradele, Tunica și Valorile, fundamentele culturii organizaționale ale Class IT.

 

Gradele

Gradele în echipa Star Team reprezintă modalitatea de a recunoaște și recompensa performanța și competența membrilor echipei. Cultura Star Tech Team se bazeaza pe meritocrație – tot ceea ce contează sunt rezultatele obținute în urma competențelor și a performanței, de aceea există criterii clare de evoluție în cadrul echipei. Scopul gradelor este acela de a oferi o recunoaștere echipei, de a confirma nivelul de competență și de a oferi un pachet superior de beneficii celor care avansează.

 

Tunica

Culorile tunicilor diferă în funcție de departament și reprezintă identitatea vizuală a echipajului

  • Blue-Marin – Field Operations, Remote Operations, Distant Field Operations
  • Albastru – Special Engineering, Audit Science, Special Field Operations
  • Gri – Web Solutions
  • Galben – Counselors
  • Portocaliu/Caramiziu – Command

 

Valorile

Valoarea oferă ghidajele generale în care să acționezi. Practic, în activitatea ta, ești sigur că faci ceea ce trebuie să faci atunci când acționezi conform principiilor oferite de Cultura Organizațională. Nu poți face reguli, procese și proceduri pentru absolut toate situațiile. Și nici nu ar fi confortabil așa. Nu lucrăm cu roboți, doar roboții au nevoie să le fie tratate toate excepțiile pentru că nu au capacitatea de a gândi. De aceea, valorile stau la baza formării profesionale și sociale ale unui membru al echipajului.

 

Așadar, Gradele, Tunica și Valorile oferă forma finală a Culturii Organizaționale și răspunsul la întrebarea: Ce ne definește și cu ce suntem mai diferiți?