Bun venit în era transformărilor digitale, unde curiozitatea și dorința de a învăța devin cele mai puternice instrumente în cunoașterea și dezvoltarea carierei tale în domeniul IT. CompTIA x StarTech Academy pregătește terenul pentru o serie captivantă de cursuri de specializare, oferindu-ți oportunitatea de a explora și domina cele mai noi practici și tehnologii din industrie. Află ce cursuri îți stau la dispoziție și pornește într-o călătorie către succesul profesional!

 

 

CompTIA A+: Atinge fundamentele perfecțiunii IT

Cu certificarea CompTIA A+, vei dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un expert în sprijinirea și depanarea problemelor hardware, software și de rețea ale computerelor. Descoperă esența fundamentelor IT și obține o certificare recunoscută pe scară largă în industrie, care îți va deschide uși către noi oportunități de avansare în carieră.

 

CompTIA Network+: Explorarea întinselor lumi ale rețelelor

Pășește în universul fascinant al rețelelor cu certificarea CompTIA Network+. Această acreditare îți va valida abilitățile în proiectarea, configurarea, gestionarea și depanarea rețelelor, oferindu-ți șansa de a lucra în roluri precum Network Administrator sau Network Support Specialist.

 

CompTIA Security+: Păstrează ciberneticul sub control

În era securității cibernetice, certificarea CompTIA Security+ îți va furniza cunoștințele și abilitățile esențiale pentru a proteja mediile de rețea de amenințările de securitate. Confruntă-te cu provocări dinamice și explorează tehnologii de securitate cibernetică, deschizându-ți drumul către o carieră promițătoare.

 

CompTIA Server+: Redescoperă Puterea Serverelor

Dacă pasiunea ta se îndreaptă către servere hardware și software, certificarea CompTIA Server+ te va înarma cu abilitățile necesare pentru a construi, întreține și depana aceste componente vitale ale infrastructurii IT. Urmează drumul către roluri precum Server Administrator sau Server Support Specialist.

 

CompTIA Cloud+: Descoperă magia tehnologiilor Cloud

Și nu în ultimul rând, certificarea CompTIA Cloud+ îți va ghida pașii către tehnologiile cloud. Învață cum să implementezi, întreții și securizezi soluțiile cloud și explorează noi oportunități de carieră într-un domeniu în continuă expansiune.

 

Ești pregătit să pornești într-o călătorie captivantă prin lumea IT? Descoperă împreună cu noi cunoștințe de neegalat și rămâi la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii din industrie. Alege-ți drumul și fii parte dintr-o comunitate isteță, deschisă mereu spre explorare și evoluție. Aventura ta în IT începe acum!