Recrutarea candidaților potriviți și păstrarea angajaților performanți reprezintă un aspect de interes în orice domeniu și cu atât mai mult în domeniul IT, unde forța de muncă este în continuă creștere. Știm că, pentru a te diferenția de competiție și pentru a construi relații de durată, oamenii sunt cei care fac diferența.

În Class IT, echipajul Star Team este permanent susținut să evolueze și motivat să ofere servicii de calitate clienților, datorită unor elemente care ne oferă cadrul de evoluție constantă:

  • Departament propriu de Research & Development, care aduce inovația în companie, prin crearea unor aplicații sau soluții IT menite să eficientizeze task-urile colegilor și să ofere mai multă performanță pentru sistemele IT ale clienților.
  • Training și întâlniri interne: Săptămânal, colegii noștri participă la întâlniri și discuții care îi ajută în propria activitate, datorită prezentărilor unor noi soluții apărute, a unui nou sistem utilizat sau pur și simplu pentru a fi la curent cu update-uri importante din companie.
  • Echipă dedicată de IT Manageri, care oferă suport permanent administratorilor de sistem și construiesc relații de  parteneriat cu proprii clienți. Colegii noștri de pe teren știu întotdeauna la cine pot apela pentru a-și desvolta competenețele sau pentru a găsi noi soluții.
  • Star Tech Academy, academia IT prin care formăm proprii specialiști IT, cărora le transferăm din experiența și knowledge-ul nostru pentru dezvoltarea în domeniul IT. Academia a devenit o sursă importantă de recrutare pentru viitorii noștri colegi, care sunt mai bine pregătiți  și familiarizați cu sistemul nostru de lucru.

Totodată, munca în echipă și colaborarea eficientă sunt alte atribute care definesc cultura noastră.  Prețuim părerile coechipierilor și indicațiile echipajului și punem în aplicare  cele mai bune soluții  în fiecare provocare pe care o întâlnim.

 

star-team-class-it