În fiecare vineri, colegii noștri așteaptă cu nerăbdare Jurnalul de Bord, care conține și concursul săptămânal, Star Team Explorations, cu cele 5 întrebări provocatoare din cultura noastră, funny sau de logică!

 

Pentru această săptămână, am pregătit noi întrebări pentru ei! Unii au fost agili și au răspuns corect, alții s-au „încurcat” puțin la întrebările care nu sunt mereu ceea ce par a fi:)

 

Cel mai rapid în trimiterea răspunsurilor corecte a fost Bogdan, CEO-ul nostru, care a dorit, însă, să ofere premiul câștigat, cele 2 bilete la film, următorului coleg calificat. Așadar, biletele vor ajunge la colegul nostru, George S., care se va bucura de experiența VIP a unui film ales de el.

 

Întrebările propuse au fost următoarele:

  1. Cum se numește clientul nostru din SUA (l-am menționat in newsletter-ul trecut)
  2. Câte tipuri de grade există în Star Team (indicii pe site)
  3. Înainte ca vârful Everest să fie descoperit, care era cel mai înalt vârf din lume?                                       Variante: a) K2; b) Vârful Everest; c) Vârful Elbrus;
  4. Completeză numărul care urmează, în mod logic, în seria: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 ..
  5. Imaginea grafică de mai jos folosește spațiul negativ într-un mod creativ. Cine este personajul reprezentat? (personajul este dintr-un film  cunoscut) Think invisible! “Nu magia îți permite să recunoști personajul, ci mintea ta.”

ghicitoare-7

 

Deși pare o întrebare aparent ușoară, cei mai mulți au răspuns greșit la întrebarea 3. La această întrebare, răspunsul corect este Vârful Everest – tot el era cel mai înalt vârf din lume, doar că noi nu știam acest lucru, pentru că nu fusese descoperit.

 

Felicitări tuturor participanților. 10 colegi s-au calificat pentru tragerea la sorți a marelui premiu, un weekend la munte. Așteptăm să participe și mai mulți colegi, pentru care vom pregăti întrebări și mai provocatoare și un alt premiu, bineînțeles!

 

 

 

 

 

 

 

 

*Răspunsuri:

  1. 6
  2. Vârful Everest
  3. 34
  4. Sherlock Holmes