Denisa, ești deja de 3 luni în echipa noastră. Ai pornit din Academie și acum faci parte din colectivul departamentului de Remote. Cum ai descrie evoluția ta în companie? Ce te-a ajutat să evoluezi?

Încă mă întreb cum de au trecut așa repede aceste trei luni!? Este destul de greu să vorbesc despre evoluția mea, asta ar implica o obiectivitate. Pot spune în schimb că am învățat, învăț și voi învăța foarte multe lucruri noi și utile. În spatele meu se află o echipă întreagă care ajută un cadet să evolueze puternic în Class IT. Pot face totuși un rezumat: munca, răbdarea, echipa și dorința de a fi mai bun, de a te autodepăși zilnic.

 

Care e prima amintire care îți vine în minte, din primele zile petrecute în cadrul internship-ului?
Prima amintire? Prima zi din internship, pe care am petrecut-o la departamentul de Remote. Am observat cum toți erau foarte implicați în ceea ce făceau iar eu aveam foarte multe lucruri de învățat. Sincer, m-a cuprins o teamă și cred că am avut momente în care am vrut să renunț. Totuși, încercam pe cât de mult posibil să îmi fac temele pe care le primeam în internship și să arăt că pot evolua.

 

Ce a reprezentat pentru tine experiența ClassIT până în această perioadă?

Pentru mine, Class IT înseamnă schimbare, o schimbare uriașă pe care am făcut-o în viața mea. Am absolvit recent Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, iar pasul pe care l-am făcut, să vin în ClassIT, cu câteva luni înainte de terminarea facultății, a fost unul important. Știu că sună clișeic, dar pentru mine chiar fiecare zi e o nouă provocare. Zilnic descopăr, învăț și aprofundez.

 

Care a fost cea mai mare provocare întâlnită până acum în Class IT?

După cum am zis înainte, fiecare zi la Class IT este o provocare. Fiecare conexiune remote este o nouă lecție pe care o învăț. Zilnic apar situații cu soluții diferite. Dacă cineva crede că poate fi plictisitor, îl asigur că nu este. Atât timp cât ești într-un continuu proces de evoluție, nu ai cum să nu fii activ. Provocarea este să fac totul cât mai bine pentru ca la sfârșitul zilei să fiu mulțumită de ce am făcut.

 

Care este sfatul cel mai important pe care i l-ai da unui cadet stelar aflat la început de drum?

O să răspund iar printr-un clișeu, dar nu sunt deloc în măsură să sfătuiesc pe cineva. Deși întotdeauna există o vorbă care poate fi de ajutor: trebuie să aibă încredere, răbdare și curaj, să facă ce îi place și ce își dorește. Să învețe zilnic din ceea ce fac și cei din jurul său, să fie atent la tot ce se întâmplă pentru că nu se știe niciodată când vor avea în față o situație asemănătoare pe care au ingorat-o la un moment dat.

 

Ursu-Denisa