Înseamnă respect față de tine

Hyperprofesionalismul vine datorită experienței pe care o acumulezi nu doar la locul de muncă, ci și din interacțiunile inter-umane, din empatia de care poți da dovadă în orice situație. Rezolvarea la timp a task-urilor, conform așteptarilor clientului arată că dai dovadă de respect atât față de acesta, cât și față de companie.

 

Pornind de la semnificația cuvântului “professionalism”, se deduce faptul că aspirăm către o continuă evoluție, însă nu este de ajuns doar atât dacă nu intervine pasiunea și  devotamementul.

 

Înseamnă realizări

În tot ceea ce realizezi, e bine să îți propui să acționezi până ajungi la un potențial maxim. Urmârind ceea ce faci, nimeni nu poate găsi modalități de a face mai bine, mai rapid, mai eficient ceea ce îți propui.

 

Când un expert evaluează modul în care ai rezolvat o situație a unui client și nu poate găsi nimic de îmbunătățit, înseamnă că de-abia atunci te poți numi un profesionist “cu acte în regulă”. Respectând ceea ce faci, implicit, îi respecți și pe ceilalți. Modul in care livrezi serviciile IT pentru clienți este un exemplu de relație personală și expertiză profesională.

 

Înseamnă implicare

Prin fiecare acțiune, arăți că respecți valorile companiei. Hyperprofesionalismul este pentru cei mai buni dintre cei mai buni și astfel, poți ajunge aici doar după foarte multă implicare, explorare, soluționare și nu numai.