Esti un nou membru al echipajului Class IT. Ce te-a motivat sa vii alaturi de noi?

Am ales sa ma alatur echipei stelare pentru ca am simtit ca voi avea sansa de a ma dezvolta in continuare si continuu, in industria in care am investit pasiune, timp si efort inca din copilarie. In acelasi timp, m-a motivat faptul ca as putea sa aduc plus de valoare unei echipe antreprenoriale, tinere si ambitioase, cu lucrurile pe care le-am invatat in trecut, cunostinte care se leaga mult de IT, dar in general vin din mediul de afaceri.

 

Care este primul tau obiectiv important in noua ta pozitie?

Sa ma adaptez cat mai repede la cultura organizatiei. Este un obiectiv foarte provocator, datorita, pe de-o parte obiceiurilor si modului de lucru dobandit in cei 11 ani de lucrat intr-o corporatie, iar pe de alta parte experientei primei luni petrecute printre voi. ClassIT mi se pare o companie foarte ambitioasa si cu o viteza de reactie remarcabila. Multitudinea de clienti, solutii, tehnologii, competente cu care lucrati este un univers pe care incerc in fiecare zi sa il mapez pentru a functiona cat mai bine intre voi.

This is extremely challenging!

 

Care este cea mai importanta lectie invatata in cariera ta despre construirea de relatii de calitate cu clientii?

Autenticitatea. Onestitatea. Grija pentru el. Increderea in tine, si nu in ultimul rand: Walk the talk! Precum spunea si Bogdan intr-unul dintre articolele sale, “fa ceea ce spui ca faci!” Pentru asta trebuie sa fii un atent observator al clientului si sa iti pese si de el si de organizatia ta. Mai mult decât atât, este important sa livrezi.

Cel mai negativ lucru pe care clientul nu il va uita este sa nu livrezi. Pentru ca daca l-ai convins sa semneze un contract este pentru ca i-ai vandut un serviciu.Pentru el insa, acest lucru trebuie sa devina realitate.

 

Ce te motiveaza cel mai puternic pentru a atinge performanta?

Sa livrez. Sa lucrez cu oameni smart, in echipa, comunicand profesionist, suficient si cu focus pe ce avem de facut. Claritatea. Cred mult in ordine si disciplina dar si in viteza de reactie si inovatie. Ele trebuie balansate astfel incat orice inovatie sa ajunga la maturitate si sa se stabilizeze. Altfel, timpul investit in schimbare este iremediabil pierdut. Iar echipa care a lucrat la acel proiect devine demotivata si neperformanta.

 

Spune-ne câte ceva despre tine, ce îți place să faci în timpul liber?

Sa o invat pe fiica mea lucruri. Sa stau linistit cu familia. Sa ma plimb cu motocicleta (dar tocmai am vandut-o).

Sa skiez. Sa citesc. Sa vad filme bune. Imi placea sa ma joc pe computer dar nu mai am timp.

Si in ultima vreme in special, sa gandesc.