Anul 2014 a fost un an plin de oportunități, proiecte noi, sute de cazuri rezolvate și clienți mulțumiți pentru echipa noastră, dar și de noi provocări și situații în care am învățat și am progresat împreună.

 

În 2014 ne-am focusat pe eficiență și excelență operațională, echipă și pe oferirea unui plus de valoare clienților noștri și partenerilor, am explorat noi domenii și am inovat, am legat noi prietenii și ne-am reîntâlnit cu foști colegi.

 

Pe scurt, 2014 a însemnat….

  • Un an al eficienței și excelenței operaționale pentru echipă;
  • O nouă înfățișare pentru site-ul nostru, www.classit.ro, care să exprime mai bine valorile și cultura noastră;
  • 10 filmulețe realizate în cadrul campaniei Beleless, în care am arătat, într-o manieră amuzantă, riscurile la care sunt expuse companiile în lipsa suportului profesioniștilor IT;
  • Prima ediție din Cupa Kartiștilor, eveniment dedicat specialiștilor IT – 6 zile de karting, marea finală și 140 de participanți IT-iști;

 

Anul 2015 se anunță la fel de intens, în care vom continua proiectele începute sau vom aduce idei noi și originale în piața serviciilor IT. Va fi un an în care ne vom reuni forțele în echipă, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților și pentru a-i face pe aceștia fericiți!

 

Clienților noștri le dorim afaceri prospere, care se bazează pe suport IT performant, cu ajutorul specialiștilor dedicați!

Pentru Star Team, ne dorim să fie un an plin de oportunități, proiecte reușite și clienți încântați!