În weekend-ul 5-6 aprilie, echipa de management a Class IT Outsourcing a participat la cursul People Management, Leadership și Responsabilitate Managerială, susținut de Titus E. Peride.

 

Obiectivul acestui curs a fost să ne ajute să devenim manageri și lideri mai buni pentru membrii Star Team, prin prezentarea unor tehnici și principii de management.

 

Unul dintre primele lucruri pe care l-am învățat este că un bun manager poate doar să inspire oamenii; nu-i poate motiva, întrucât motivațiile sunt interioare și fiecare trebuie să aibă dorința de a face lucruri! Dacă tu ești un model, oamenii te vor urma întotdeauna, iar un bun manager poate să-i inspire pe ceilalți prin comportament, atitudine și acțiuni.

Pe parcursul celor 2 zile de training, ne-au fost furnizate informații esențiale ce țin de sistemele cheie în management, leadership-ul situațional, crearea unei echipe a succesului sau procesul de recrutare și selecție.

 

Printre altele, am învățat că fiecare persoană are motivații diferite pentru a face un anumit lucru și că nu poți trezi interesul tuturor membrilor unei echipe în același mod. Un bun manager și lider cunoaște motivațiile fiecărui membru din echipa sa și va realiza un plan de dezvoltare pentru fiecare persoană. În modul acesta, managerul va reuși să miște exact acele pârghii cu care rezonează un membru al echipei sale și îi va susține constant motivația și dorința de a acționa.

 

Îi mulțumim domnului Titus Peride pentru un weekend plin de informații valoroase și utile, pe care le vom aplica de azi în echipele noastre.

 

Mai jos, regăsiți o parte din fotografiile realizate în timpul cursului: