header-newslette26r

Newsletter-ul nostru intern conține, de azi, un concurs inedit, Star Team Exploration Game, cu premii săptămânale pentru colegii noștri și marele premiu, un weekend la munte!

În fiecare newsletter, pe lângă informațiile de interes pe care le trimitem colegilor, vom pregăti, în fiecare săptămână, 5 întrebări legate de cultura noastră, dar și întrebări logice sau amuzante. Colegii noștri vor deveni exploratori pentru o nouă dimensiune, un joc în care îmbinăm amuzamentul cu logica, dar și cultura noastră organizațională cu elemente specifice ei și le testăm agilitatatea și atenția.

 

Primul concurs, din această săptămână, a fost foarte bine primit în rândul colegilor, care s-au grăbit să răspundă primii la întrebări, pentru a câștiga premiul oferit – un încărcător mobil, de 10400 mAh. În mai puțin de o oră de la trimiterea newsletter-ului, am primit peste 25 de mail-uri de la colegi, semn că aceștia au citit newsletter-ul, au fost încântați de concurs și au dorit să răspundă provocării noastre.

 

 

Întrebările pe care le-am propus au fost ușoare, credem noi, dar și amuzante, în același timp:

  1. Cum se numește actorul care l-a jucat pe Picard în Star Trek New Generation?
  2. Participi la o cursă de alergare și îl depășești pe cel de pe locul 2. Pe ce poziție te afli?
  3. Ce culoare are cutia neagră a avionului?
  4. Ai la dispoziție doar un chibrit și intri într-o cameră întunecată și friguroasă. Treci pe lângă o lampă cu ulei, o lumânare și o candelă. Ce aprinzi prima oară?
  5. Ce număr completează în mod logic seria: 1, 8, 22, 43, 71…..

 

Câștigătoarea, cea care a fost pe fază și a trimis prima răspunsurile corecte, a fost colega noastră din departamentul Web Solutions, Roxana B.! Felicitări, Roxana!

roxana-2

 

Toți cei care au răspuns corect, dar nu au fost primii, au intrat automat în tragerea la sorți pentru marele premiu, un weekend la munte, pentru 2 persoane! Premiul cel mare se va acorda la fiecare 3 luni, în cadrul evenimentelor noastre interne!

Felicitări și celorlalți colegi, care au răspuns corect la întrebări:  Robert F, Alex C, Alexandru P,  Ana S, George M, Florin V, Cristina E, Adrian T, Marian M, Bogdan C, Cristina M, Alexandru C, Marius B.

 

 

Au fost și câtiva colegi care nu au fost atenți și au greșit răspunsurile, dar suntem siguri că le-am captat atenția, iar data viitoare nu vor mai rata niciun răspuns! Pentru săptămânile viitoare avem alte premii, pe care nu le menționăm încă:)

 

 

*Răspunsurile la întrebări:

  1. Patrick Stewart
  2. 2
  3. Portocaliu
  4. Chibritul
  5. 106